Wie is JO!

BURO JO!

 

Praktijk voor kinder -en jeugdbegeleiding


 

Wie is JO!?

 

 

Ik ben JO! van BURO JO!, mijn naam is Joanne Schipper-Veldhuijzen, orthopedagoog, onderwijskundige, kinder- en opvoedcoach, vrouw van Jan, moeder van 4 kinderen van 15, 13, 9 en 7 jaar,  dochter van liefdevolle ouders, zus van 1 broer en 1 zus, tante van een hele groep lieve, schattige neefjes en nichtjes. ...en ik ben het baasje van honden Suuz en Keet, Keet gaat af en toe mee naar de praktijk.

 

 

 

Mijn passie is om kinderen en hun ouders moed en hoop te geven en ze te laten zien hoe wonderlijk mooi het leven kan zijn. De essentie van mijn werk is kinderen en ouders weer terug te brengen naar elkaar, en te verhelpen dat kinderen vastlopen.

Ik heb de afgelopen 15 jaar kinderen, ouders en scholen geholpen met praten, lopen, spelen, leren, onderzoeken, observeren, lesgeven, kijken, genieten, samen spelen, verbinden, inleven en liefde tonen. Ik heb in scholen gewerkt (leerkracht en leerlingbegeleider), bij een schoolbegeleidingsdienst en heb orthopedagogiek en onderwijskunde gestudeerd aan de universiteit van Leiden. 

Ik hou opvoeding & onderwijs en lees, leer en volg de nieuwste ontwikkelingen.

Ik word enthousiast van kinderen en tieners en heb een groot hart voor hen. Zij zijn de toekomst! Ik houd niet van "stempels en stigma's". Ik begrijp dat een diagnose soms heel verhelderend en nodig kan zijn, maar de vraag blijft toch altijd hetzelfde: wat heeft dit kind of gezin, met deze eigenschappen en in deze situatie, nodig om zich weer beter te voelen? 

More about me;

Er is zoveel moois in het leven! Ondanks alle moeiten en omstandigheden is er altijd nog iets moois te ontdekken.

 

Mijn jeugd, mijn opleidingen, mijn avontuur in het geloven in een God en de plekken waar ik gewoond heb op de wereld hebben mij gevormd en gemaakt tot wie ik ben. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de ontwikkeling, het onderwijs en de opvoeding van kinderen en in mensen en culturen.

 

Vanuit mijn expertise help ik jou en je kind graag verder. Vriendelijk,, enthousiast, praktisch en gericht op de toekomst.

En als moeder van 4 kinderen weet ik dat iedereen bij opvoeden en opgroeien wel eens hulp kan gebruiken.

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om mij te mailen of bellen. Ik sta je graag vrijblijvend te woord.

 

drs. Joanne Schipper - orthopedagoog/coach/begeleider

06 5205 5112 | joanne@burojo.com

 

 

Kinderen en jongeren hebben de toekomst, opvoeders geven die toekomst!

BURO JO! praktijk voor kind- en jeugdbegeleiding van Joanne Schipper: orthopedagoog, kindercoach, opvoedcoach, en 'Ik Leer Leren' trainer.

  Enthousiast. Positief. Praktisch. Vooruit.

BURO JO! Pedagogische advies- en begeleidingspraktijk voor alle kinderen én hun ouders.

drs.Joanne Schipper I www.burojo.com I joanne@burojo.com I 06 5205 5112